babe van de maand september: Blake Lively

Blake Christina Lively (Tarzana, Californië, 25 augustus 1987) is een Amerikaanse actrice.
Ze is geboren als dochter en jongste kind van Ernie en Elaine Lively, ook beiden acteurs. Ze heeft 2 zussen; Robyn en Lori en 2 broers; Eric en Jason Lively. Ze is naar Burbank High School gegaan; daar heeft ze deelgenomen in het National Show Choir en was cheerleader. Als kind kreeg Blake privé-les, en één van haar “klas”genootjes was Penn Badgley, met wie ze nu samen in Gossip Girl speelt. Blake en Penn Badgley waren in de serie als Serena en Dan in het 1e seizoen een koppel, ook in het echt hadden ze een relatie. Dit werd openbaar bekend nadat ze in 2008 kussend gefotografeerd werden op Paraiso de la Bonita een luxe resort in Mexico’s Mayan Riviera. Ze beëindigden hun relatie in September 2010.

Tijdens de verkiezing van de president van de Verenigde Staten in 2008, gaf Blake Lively haar steun aan Barack Obama. Samen met haar toenmalige vriend, Penn Badgley, trad Lively op in reclamespot voor Obama. Deze spot werd uitgezonden op CW, MTV en Comedy Central.

In 2011 werd Blake Lively opgenomen in de jaarlijkse lijst van de 100 meest invloedrijke mensen van het tijdschrift TIME. Ook werd er bekendgemaakt dat Blake tegenwoordig een relatie heeft met acteur Ryan Reynolds, waarmee zij in 2012 in het huwelijksbootje is getreden. Daarvoor heeft Blake nog een relatie gehad met Leonardo DiCaprio.
Lively brak door met haar rol in het tienerdrama The Sisterhood of the Traveling Pants (2005). Nadat ze in 2006 in de film Accepted te zien was, kreeg ze de rol van Serena van der Woodsen in de televisieserie Gossip Girl. De serie zal de vervanger worden van The O.C. en wordt uitgezonden op The CW. In 2008 zal Lively tevens te zien zijn in The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Op dit moment is de actrice bezig met de opnames van haar nieuwe film The Private Lives of Pippa Lee. In januari eindigde Lively op de 33e plaats in Maxim’s Hot 100 List in 2009. In 2010 stond ze op de 4de plaats. Ook speelt ze in de clip “I Just Had Sex” van The Lonely Islands feat Akon.

Filmografie als actrice
Jaar Titel Rol Opmerkingen
Televisie
2007-heden Gossip Girl Serena van der Woodsen
Films
2012 Savages O
2011 Hick Glenda
2011 Green Lantern Carol Ferris
2010 The Town Krista Coughlin
2009 New York, I Love You Gabrielle DiMarco
2009 The Private Lives of Pippa Lee Tiener Pippa Lee
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Bridget Vreeland
2007 Elvis and Anabelle Annabelle Leigh
2006 Simon Says Jenny
2006 Accepted Monica
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants Bridget Vreeland
1998 Sandman Trixie

bron:http://nl.wikipedia.org/wiki/Blake_Lively

PhotobucketPhotobucket

Advertenties

One thought on “babe van de maand september: Blake Lively

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s