Revolution

een serie die pas begonnen is in Amerika. heb er zelf drie afleveringen van gezien en vind het een spannende serie.

Revolution is een Amerikaanse post-apocalyptische science fiction tv-drama serie gemaakt door Eric Kripke. Het wordt geproduceerd door Bad Robot JJ Abrams ‘Productions voor de NBC-netwerk. Het debuteerde op 17 september 2012 en uitgezonden op maandag om 10:00 uur (ET). Het netwerk plaatste een reeks orde in mei 2012.  Film regisseur Jon Favreau regisseerde de pilot-aflevering. De pilot-aflevering was zichtbaar op Hulu  en NBC.com, voorafgaand aan de serie ‘uitzending première. Op 02 oktober 2012 NBC pakte het op voor een volledig seizoen het maken van de eerste seizoen bestaat uit 22 afleveringen.

Revolutie vindt plaats in een post-apocalyptische dystopische toekomst. Vijftien jaar eerder, een onbekend fenomeen uitgeschakeld alle technologie afhankelijk van elektriciteit op de planeet, variërend van computers en elektronica automotoren, straalmotoren, en batterijen. Mensen werden gedwongen om aan een wereld aan te passen zonder functionerende technologie. Als gevolg van de ineenstorting van de overheid en de openbare orde, zijn veel gebieden geregeerd door krijgsheren en milities. De serie richt zich op de Matheson familie, die beschikken over een speciaal apparaat (dat lijkt op een flash drive), dat is de sleutel om niet alleen uit te zoeken wat er gebeurd is vijftien jaar geleden, maar ook een manier om de effecten ervan te keren. Zij moeten echter ontsnappen Sebastian Monroe de generaal en voorzitter van de Monroe Militie die wil die macht bezitten voor zichzelf.

Opening Inleiding:

We lived in an electric world. We relied on it for everything. And then the power went out. Everything stopped working. We weren’t prepared. Fear and confusion led to panic. The lucky ones made it out of the cities. The government collapsed. Militias took over, controlling the food supply and stockpiling weapons. We still don’t know why the power went out. But we’re hopeful someone will come and light the way.


PhotobucketPhotobucket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s