Hidden Palms

Hidden Palms is een televisieserie die in het middenseizoen van 2007 wordt uitgezonden door The CW. Er zijn acht afleveringen besteld voor de zomer. De serie ging in première op 30 mei 2007. Vanaf juni 2009 wordt de serie iedere zondagavond uitgezonden op RTL 5. Hidden Palms zou officieel uitgezonden worden op de dinsdagen vanaf 6 maart 2007, maar werd vervangen voor Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Doll. De bedenker van de serie is Kevin Williamson, tevens de maker van Scream en Dawson’s Creek.

Johnny Miller was ooit een gelukkige tiener met goede cijfers en talloze sporttrofeeën. Toen zijn vader op een donkere avond zelfmoord pleegde, probeerde Johnny zijn verdriet te vernietigen via alcohol en drugs. Nadat hij afgekickt is, zal hij nu de draad weer moeten oppakken bij zijn moeder Karen en haar nieuwe man Bob in Palm Springs.

Palm Springs, bekend om zijn golfvelden en andere openbare gelegenheden voor de bovenklasse, lijkt in eerste instantie een paradijs voor Johnny. Niets blijkt minder waar te zijn wanneer Johnny zijn buren ontmoet. Zo ontmoet de kijker Cliff, een aantrekkelijke en populaire scholier die er alles aan doet een donker geheim te verbergen. Cliff is de zoon van Tess, een voormalige deelneemster van een missverkiezing die van jongere mannen houdt. Cliff zet de stad op zijn kop wanneer hij onthult dat zijn vriend Eddie is overleden onder mysterieuze omstandigheden.

Eddies dood doet vooral Greta veel pijn. Greta is een aantrekkelijke jongedame die op Johnny verliefd wordt. Greta is intrigerend en mysterieus nadat haar vader niet meer voor haar klaar staat sinds het feit hij altijd op zakenreis is. Johnny, die Eddies dood wil ontrafelen, vraagt hiernaar bij Greta. Greta wil er niet over praten, waardoor Johnny hulp zoekt bij Liza, een talentvolle leerling die zich liever op de achtergrond houdt.

Terwijl Johnny een nieuwe vriendengroep weet te vormen, verrast de komst van Nikki hem. Nikki is een probleemtiener die gevlucht is van haar leven in Los Angeles, waar ze niets anders deed dan feesten. Johnny ontmoette Nikki al in de afkickkliniek. Omdat Nikki moeite heeft met sober blijven, stelt Johnny haar voor aan zijn AA sponsor; Jesse Jo, een travestiet.

Heb seizoen een gezien en vond het een aparte serie maar wel een spannende serie. helaas kwam er geen tweede seizoen meer van.


PhotobucketPhotobucket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s