hunk van de maand november: Tom Welling

Thomas John Patrick Welling (New York City, 26 april 1977) is een Amerikaans acteur, televisieregisseur, televisieproducent en voormalig model. Welling speelt onder andere Clark Kent in de televisieserie Smallville.
Welling is op 5 juli 2002 in Martha’s Vineyard getrouwd met Jamie White. Hij woont in Los Angeles met zijn vrouw en honden.

Filmografie als acteur
Jaar Titel Rol Opmerkingen
Films
2003 Cheaper by the Dozen (2003) Charlie Baker
2005 Cheaper by the Dozen 2 Charlie Baker
The Fog Nick Castle
2010 Smallville: Absolute Justice Clark Kent Televisiefilm
Televisie
2001 Judging Amy Rob Meltzer 6 afleveringen
2001 Special Unit 2 Schoolstudent Aflevering: Pilot
2001-2011 Smallville Clark Kent Directed vijf afleveringen. Co-executive producer (seizoen 9–huidig)

bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Tom_Welling
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Advertenties

2 thoughts on “hunk van de maand november: Tom Welling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s