de supernova saga van C.L.Parker

Ik weet niet eens of ze hier wel te koop zijn maar deze boeken lijken me erg goed. heb van alle drie de boeken verteld waar ze over gaan maar deel twee en deel drie bevatten dan spoilers als je deel een nog niet hebt gelezen. ik wil deze zeker lezen.

De Supernova Saga is een paranormal romance over het lot, vrije wil, en het lot. Ons verhaal begint wanneer Kerrigan Cruz komt in haar gave van het Licht. Het Licht is doorgegeven van generatie op generatie van de leden van de gekozen bloedlijnen – Beschermers van het Licht. De Wachters zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van ons recht om onze eigen weg te kiezen in het leven van degenen die wensen om het te veranderen voor hun eigen ontwerp.

Volg Kerrigan als ze ontmoet een knappe vreemdeling met een geheim van zijn eigen, Dominic Grayson. Samen zullen Kerrigan en Dominic strijd om de mensen die ze liefhebben te beschermen, terwijl het vinden van een onmiskenbare liefde voor hun eigen land.

Supernova

PhotobucketErgens tussen de eerste twinkelen van sterren in de nachtelijke hemel en het aanbreken van de dageraad, twee zielen uit twee unieke werelden botsen, het creëren van een eeuwige supernova.
Kerrigan Cruz en Dominic Grayson behoren tot de uitverkorenen die de gave hebben, of de vloek, van de mogelijkheid om te wandelen tussen twee werelden. Het is op de vooravond van waar deze wezens ontmoeten dat alles verandert en het leven zoals ze weten dat het op zijn kop gezet. Fantasie wordt werkelijkheid en wat mag niet, is.
Gedwongen door het lot, wordt hun toevallige ontmoeting ingeademd tot leven door het een ding dat kan zelfs de meest onmogelijke van onmogelijkheden een realiteit. Iets dat zo complex van aard, maar toch zo simpel als een flikkering van het denken te oefenen. De meeste normale mensen gaan over hun dagelijkse leven zelfs nog nooit vermoeden het bestaan ​​ervan. Maar het is daar … het is het Licht.
Het universum heeft verleend de kracht van het Licht om een gekozen bloedlijn belast met de verantwoordelijkheid van de bescherming van ons recht om ons lot te kiezen. Maar in de schaduw, duisternis aanricht in het leven van de nietsvermoedende. Ja, een andere wereld bestaat, en het houdt geheimen dan wat de meest levendige verbeelding kan begrijpen.

Supernova:  His curse. Her gift. Their destiny.

Cataclysm

PhotobucketZe dachten dat het ergste van de storm was achter hen, maar in werkelijkheid zijn ze nog maar verweerde onmogelijke kansen te ontdekken dat ze waren pal schar in het oog van een meedogenloze cycloon. Meer was op de weg. De razende bands van de chaos om hen heen dwong de destructieve muren van het monster in te sluiten om hen heen. Rekening houden met een eigen leven, de storm gromde en knarsten zijn tanden, dreigt alles wat ze ooit waren verslinden of ooit zou zijn. Er zou niets anders dan verwoesting achtergelaten in zijn kielzog, en het had zijn zinnen gezet op Kerrigan Cruz en Dominic Grayson.
Door de gierende winden en bestraffen wimpers van regen een vreemde kwam. De belofte van een betere toekomst, een helderder, zonniger leven vol hoop en dromen rustte in de palm van zijn hand. Het was kennis, een geducht wapen als gehanteerd door de juiste persoon op het juiste moment. Als ze alleen de kracht van kennis deze vreemdeling, zou Kerrigan in staat zijn om de ene ze houdt op te slaan voordat hij verdwijnt in het niets, en ze is helemaal alleen gelaten.
Maar was deze vreemdeling vriend of vijand? Tot haar aangetrokken naast een onzichtbare kracht, zal hij verlichten Kerrigan, of zal hij proberen om haar te claimen voor zijn eigen?

Cataclysm: Through the darkness of night, Light will lead the way.

Nexus

PhotobucketKerrigan Cruz en Dominic Grayson hebben voldaan aan hun lot, de weg vrij voor een nieuwe Guardian of the Light te ontstaan​​. Het product van haar ouders ‘gemengde bloedlijnen, Victoria Milena Cruz-Grayson moet de wereld te verdedigen als de enige bewaker van de Mensheid in het bestaan.
Met het gewicht van de wereld op haar schouders, moet Tori een manier vinden om het te niet te vallen voor de ernst van haar bestaan ​​stuurt haar crashen op haar knieën en de mensheid samen met haar. De echte oorlog is in haar psyche, goed versus kwaad in een strijd tussen Licht en Donker. Maar ze is niet alleen in haar zoektocht.
De Beschermer van de Guardian, is Dante bestemd om te vechten aan haar zijde. Met een arsenaal aan goddeloze charme, verleiding, en de mogelijkheid om een razende inferno ontsteken, zijn allure is krachtig. Zal het genoeg zijn om Tori te overtuigen om hem te kiezen?
Komende tussen hen is een man waarvan het bestaan ​​is beperkt tot haar dromen. De enige vriend Tori ooit heeft gekend, een man die ze is uitgegroeid tot liefde over haar korte achttien jaar. Ze weet niet hoe hij heet, of waarom hij daar is, maar ze kan niet ontkennen dat de gevoelens die ze voor hem heeft. Er is maar een probleem, wanneer hij vertrekt, haar dromen nachtmerries geplaagd door demonische wezens vastbesloten op venijnig moord op haar dierbaren. Over en weer.
Twee mannen, beiden beloven hun onsterfelijke liefde en onbuigzaam loyaliteit, maar is men helemaal niet wat hij lijkt.
Verscheurd tussen haar vriend voor het leven en de mens bestemd om op te staan ​​aan haar zijde, moet de Guardian van de mensheid kiezen haar pad. Het lot van de wereld hangt van haar het krijgen van het recht. Maar hoe kan ze kiezen wanneer ze niet echt weten wie ze is om te beginnen?

Nexus: There is one truth . . . Everything happens for a reason.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s