The Mercedes Thompson Series van Patricia Briggs

Ik ben dol op boeken die over vampieren en weerwolven gaan en lees veel van dat soort boeken in het engels omdat ze niet altijd vertaald worden in het Nederlands. ik ben dol op boekenseries en wil een aantal series met jullie delen. helaas zijn ze niet allemaal in het Nederlands te lezen. 😦

de eerste serie gaat over Mercedes (Mercy) Thompson/Hauptman. Ik ben dol op haar. ze is dochter van een Blackfoot Indian en een blanke tienermoeder. van haar vader heeft ze haar krachten georven want buiten dat ze een monteur is is ze ook een Walker, een vormveranderaar die verandert in een Coyote en kan ze geesten zien en is ze immuun voor de meeste magie, voor vampieren bijvoorbeeld. ze heeft een eigen garage die ze van een goede vriend heeft overgekocht en is niet bang om het gevaar uit de weg te gaan.  ze woont vlak naast een weerwolf die tevens de alfa van een pack is en is bevriend met hem maar is ook bevriend met een vampier.

deze serie is niet alleen erg spannend maar er zit ook humor in en romantiek. er zijn zes boeken uitgekomen en volgend jaar komt deel zeven uit. heb zelf de eerste vijf boeken in mijn kast staan en wil heel graag deel zes en zeven hebben.

  1. Moon Called (2006)
  2. Blood Bound (2007)
  3. Iron Kissed (2008)
  4. Bone Crossed (2009)
  5. Silver Borne (2010)
  6. River Marked (2011)
  7. Frost Burned (2013) komt uit op 5 maart volgens wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mercedes_Thompson_Series#Moon_Called_.282006.29 is de wikipediapagina waar je meer vind over de serie boeken en over de characters. hou je van weerwolven boeken en vind je het niet erg om engelstalige boeken te lezen dan raad ik je deze zeker aan.
je kan de boeken oa bij http://www.bol.com/nl/index.html bestellen daar heb ik ze zelf ook gekocht.
Photobucket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s