The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

gisteravond heb ik met me zus deze film in de bioscoop gezien en wow wat was dit een geweldige film. onderstaand stukje bevatten wel spoilers.

Verenigde Staten Avontuur / Fantasy

116 minuten
geregisseerd door Bill Condon met Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner
Na de geboorte van Renesmee, geniet Bella (nu vampier) optimaal van haar nieuwe leven en capaciteiten. Echter, de vampier Irina ziet in Renesmee onterecht een ‘onsterfelijk kind’. Ze gaat met haar beweringen naar de Volturi die uiteindelijk besluiten om haar te vernietigen. In een poging om te overleven verzamelen de Cullens verklaringen van andere vampiersclans om zo te bewijzen aan de Volturi dat hun kind niet onsterfelijk is.
de film begon heel leuk, Bella die nu een vampier is en niet meer zo klungelig is als in de voorgaande films. hun dochter Renesmee die heel snel groeit en Charlie die Jackob ziet veranderen in een grote hond zoals hij zo mooi zei. wel lief dat hij nu gelukkig is in de liefde. Jackob die imprinted is door Renesmee waar Bella niet echt blij mee is in het begin. dat kan ik wel begrijpen. en dan komt het slechte nieuws de Volturi is onderweg naar hun vanwege Renesmee omdat ze denken dat ze een vampierkind is. dan proberen ze zoveel mogelijk mensen te vinden die hun kunnen helpen te getuigen dat Renesmee geboren is en niet gebeten. en ondertussen zijn Jasper en Alice verdwenen.
en dan komt het grote gevecht en komen Alice en Jasper weer terug. vanaf het moment dat Alice tegen Aro zegt het maakt niet uit wat we je laten zien je gelooft ons toch niet en dan begint het grote gevecht, vanaf dat moment zat ik op het puntje van mijn stoel. Arme Jasper, Carlisle, Seth en alle anderen. toen Jane en de andere van de Volturi dood gingen vond ik dat minder leuk, die hadden het verdiend.
en toen kwam het moment dat je zag dat het hele gevecht maar een visioen was dat Alice aan Aro liet zien, bij ons slaakte de hele zaal een kreet van opluchting. ik had het boek gelezen en dacht ook steeds zo van nee jij hoort niet dood te gaan en was ook erg blij dat het maar een visioen was. en daarna was de volturi ook vrij snel weg toen er geen gevecht kwam. nee als je je eigen dood hebt gezien dan wil je ook niet vechten. en dat Renesmee niet de enige half vampier half mens was dat hielp ook erg mee.
dit was echt een hele goede film en zodra alle twilight films op een box verschijnen wil ik die zeker kopen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s