movies i want to see part 1

bij de bioscoop ligt het blad preview en daar staan de nieuwste films in en blader die altijd door en ditmaal stonden er best veel leuke films in. maak er meerdere artikelen van want het zijn 13 films die mij wel wat leken en er zitten zelfs nederlandstalige films tussen.
Photobucket

Alles Is Familie (2012)

In ‘Alles Is Familie’ is iedereen binnen de familie De Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil.

deze draait nu in de bioscoop. ben normaal niet zo dol op nederlandse films maar deze lijkt me erg leuk.  vond alles is liefde erg leuk. heb hier een trailer van gezien en deze lijkt me erg leuk.


Photobucket

Het Bombardement (2012)

Liefdesdrama tussen de jonge bokser Vincent (Jan Smit) en de verloofde Eva (Roos van Erkel). Terwijl de oorlog in Nederland uitbreekt, ontvlamt ook hun even heftige als onmogelijke liefde. Dan breekt 14 mei 1940 aan, de dag dat het centrum van Rotterdam gebombardeerd wordt en de jonge geliefden elkaar uit het oog verliezen.

in deze film speelt Jan Smit de hoofdrol. ben zelf geen fan van deze man maar we zagen de trailer laatst in de bioscoop en me zus hadden allebei dezelfde gedachte dat ondanks dat wij niks met hem hebben de film ons wel aansprak. de trailer zag er best wel spannend uit.


Photobucket

Rise of the Guardians (2012) Alternatieve titel: De Vijf Legendes

Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld in pikzwarte duisternis wil onderdompelen, moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren zoals North (Santa Claus), Bunnymund (Easter Bunny), Tooth (Tooth Fairy), Sandy (Sandman) en Jack Frost samenwerken om het kwaad te overwinnen.

ik hou van animatiefilms en deze lijkt me erg leuk.


Photobucket

Taken 2 (2012)

CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.

vond het eerste deel erg goed en wil het vervolg zeker zien.

 

 

Advertenties

2 thoughts on “movies i want to see part 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s