moviechallenge week 47

  1. The Bank Job (2008) met Jason Statham, Saffron Burrows en Stephen Campbell Moore. was zeker een spannende film, ben dan dol op bijna alle films van Jason Statham. vond de jaren 70 sfeer wel leuk en ondanks dat het gebaseerd was op een waargebeurd verhaal had ik nog nooit van die overval gehoord maar ja dat was ook ver voor mijn tijd. de overval was goed gedaan en na de overval was het erg spannend.
  2. Silk (2007) Alternatieve titels: Soie, Seta met Keira Knightley, Michael Pitt en Kôji Yakusho. een mooie en ontroerende film. deze was van de week op tv en ben blij dat ik hem gezien heb. vond het een mooie film.
  3. Babylon A.D. (2008) met Vin Diesel, Gérard Depardieu en Michelle Yeoh. heb deze al eerder gezien en blijf hem leuk vinden. vind Vin Diesel een leuke acteur en hou wel van de combinatie van actie en SF.
  4. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012) met Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner.  https://acrazylady.wordpress.com/2012/11/24/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2-2012-2/?preview=true&preview_id=10234&preview_nonce=1881120813

Photobucket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s