moviechallenge week 52

  1. Country Strong (2010) met Gwyneth Paltrow, Leighton Meester en Garrett Hedlund. een hele mooie en ontroerende film met hele mooie country muziek. ik wist dat Leighton Meester goed kon zingen maar wist niet dat Gwyneth Paltrow goed kon zingen.
  2. The Christmas Hope (2009) met Madeleine Stowe, James Remar en Ian Ziering. een gigantische tranenrekker maar wat een mooie en ontroerende film.
  3. Total Recall (2012) met Colin Farrell, Kate Beckinsale en Jessica Biel. mijn 150ste film voor 2012 was een film vol met actie. het origineel kan ik me niet zo snel niet voor de geest halen maar vond deze erg leuk, hij had alleen even tijd nodig om op gang te komen. ben ook dol op de drie hoofdrolspelers vooral de eerste twee.
  4. Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events (2004) Alternatieve titel: Lemony Snicket: Ellendige Avonturen met met Jim Carrey, Emily Browning en de stem van Jude Law. een hele vage film maar vond hem daardoor wel leuk. en vond Jim Carrey erg leuk als de slechte graaf Olaf. en er zitten meer geweldige rollen in van oa Meryl Streep

Photobucket

Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 52

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s