moviechallenge week 1

  1. Resident Evil (2002) met Milla Jovovich, Michelle Rodriguez en Eric Mabius. dit is niet de eerste keer dat ik deze film heb gezien. in het begin is hij nog een beetje eng en schrok ik een paar keer maar voor de rest vond ik hem niet eng. beetje goor soms maar wel goed. en vond de zombies erg goed gemaakt. deze films blijven leuk.
  2. Resident Evil: Apocalypse (2004) met Milla Jovovich, Sienna Guillory en Oded Fehr. het vervolg op de eerste film en weer net zo spannend en goed als eerste deel.
  3. Resident Evil: Extinction (2007) met Milla Jovovich, Mike Epps en Ali Larter. deze had veel meer schrikmomenten vond ik dan de eerste twee delen. heb wel steeds na het kijken van een deel dat ik meteen het vervolg wil zien. ze hebben allemaal een open einde, ben benieuwd hoeveel van dit soort films er nog komen. en ze volgen elkaar wel allemaal op. en tot nu toe hebben ze in alle drie de delen nog zombiehonden gebruikt en steeds weer Dobermann Pinchers, die honden zien er het engst uit.
  4. Resident Evil: Afterlife (2010) Alternatieve titel: Resident Evil 4: Afterlife met Milla Jovovich, Wentworth Miller en Ali Larter. de vierde resident evil film en hij gaat verder waar de derde gestopt is. en ditmaal met Wentworth Miller in een van de rollen. heb deze al eerder gezien en blijf deze spannend en goed vinden.
  5. Resident Evil: Retribution (2012) met Milla Jovovich, Michelle Rodriguez en Kevin Durand. was weer een heel spannende film vooral het begin was erg goed gedaan. vroeg me alleen af wat er met haar vrienden is gebeurd want dat zie je niet. en er komt zo te zien nog een zesde film. ben nog niet op Alice uitgekeken dus kom maar op maar denk dat die niet eerder dan 2014 komt.

Photobucket

Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s