Sarah Michelle Gellar en Robin Williams samen op tv.

Sarah Michelle Gellar en Robin Williams. Op tv. Samen. Dit is nu mogelijk.

Gellar is ingesteld op co-ster in de CBS-piloot Crazy Ones, een enkel-cam komedie over een vader (Williams) en dochter die lopen een reclamebureau samen. De voormalige Buffy the Vampire Slayer ster zal spelen Sydney Roberts, de intense en gedreven dochter van Williams Simon Roberts.

Gellar laatste kopte CW’s one-seizoen drama Ringer, een rol die werd aangekondigd als haar post-Buffy terugkeer naar televisie en maakte deel uit van de 2011-2012 tv-seizoen. CBS kondigde de pilot aan voor Crazy Ones, een project van David E. Kelly, en twee drama pilots eerder deze maand

Gellar speelt Sydney Roberts, Simon’s dochter. Ze is omschreven als mooi, intens, gedreven, georganiseerd en belast met het zijn praktisch. Sydney is de creatief directeur en het leven en de ziel van de Roberts en Roberts Advertising Agency in het midden van de komedie. Ze wil haar vader, maar is te druk met hem te bemoederen. Boston Legal David E. Kelley zal pen de 20ste Televisie single-camera pilot en uitvoerende producten naast Dean Lorey, Bill D’Elia, John Montgomery en Mark Teitelbaum. Jason Winer (Modern Family, 1600 Penn) zal direct de pilot. Political Animals alum James Wolk ook co-sterren als Zach Cropper, een copywriter bij het ​​agentschap.

Ben zelf erg benieuwd naar de pilot. vind het erg leuk dat Sarah weer in een tvseries zal spelen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s