bookchallenge februari

  1. Saffierblauw Eindeloos Verliefd (2009)
  2. Smaragdgroen  Eindeloos Verliefd (2010) deel 2 en drie van de edelsteentrilogie, een geweldige trilogie. eenmaal begonnen met deze boeken kon ik ze met moeite wegleggen. ze zijn niet alleen spannend maar ook romantisch en grappig. ik kan je deze boeken zeker aanraden, zou dan wel beginnen met het boek robijnrood.
  3. Heksen & Duivelsgebroed (2005) het derde deel van de Rachel Morgan serie en ben dol op deze serie. vind Rachel geweldig net als haar huisgenoten Ivy en Jenks. hou je van boeken over vampieren, weerwolven, heksen en andere bovennatuurlijke dingen met een vleugje humor dan raad ik je deze zeker aan, zou wel beginnen met het eerste deel.
  4. Heksen & Toverij (2006) het vierde deel van de Rachel Morgan serie en weer net zo spannend en leuk als het derde deel.
  5. Eindeloze Verte Het Troebele Tij (2010)
  6. Eindeloze Verte De Roos Van De Strijd (2011). dit boek is in het Nederlands opgedeeld in twee boeken en heb ze ook meteen achter elkaar gelezen. een erg spannend en goed boek met een mooi einde. ik kan je de boeken over Gemma Doyle zeker aanraden. vind het vooral leuk dat het zich in het verleden afspeelt, maakt het net weer wat aparter.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s