moviechallenge week 9 & 10

week 9 heb ik geen films gezien en afgelopen week ook niet echt veel films gezien.

  1. What to Expect When You’re Expecting (2012) met Anna Kendrick, Elizabeth Banks en Cameron Diaz. wat was dit een heerlijke film, hij was niet alleen heel erg grappig maar ook romantisch. heb erg genoten van deze film.
  2. Django Unchained (2012) met Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio. echt een Quentin Tarantino film, vond het leuk dat hij er ook een klein rolletje in speelde. veel geweld en bloed maar dat hoort bij zijn films, en tig keer het scheldwoord neger, hou zelf niet van rassendiscriminatie maar dat was normaal in de tijd dat deze film zich afspeelt. de cast was erg goed en ondanks dat het een hele lange film is heb ik er wel van genoten. vond het geen slechte film.
  3. Eat, Pray, Love (2010) met Julia Roberts, Javier Bardem en Richard Jenkins. heb deze toen in de bioscoop gezien en vond het toen een indrukwekkende film en blijf bij die mening. vind Julia een goede actrice. deze film blijft mooi.
  4. De Storm (2009) met Sylvia Hoeks, Barry Atsma en Dirk Roofthooft. wat was dit een goede en indrukwekkende film. ben normaal niet zo fan van nederlandse films maar vond deze erg goed. vind Barry en Sylvia allebei erg goed acteren.

Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 9 & 10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s