moviechallenge week 11

  1. Shelter (2010) Alternatieve titel: 6 Souls met Julianne Moore, Jonathan Rhys Meyers en Jeffrey DeMunn. een aparte maar wel goede film die langzaamaan steeds bovennatuurlijker word en steeds spannender want je vraagt je steeds af hoe het zit en op het einde worden je vragen pas beantwoord. Julianne en Jonathan vind ik allebei erg goed acteren.
  2. Some Guy Who Kills People (2011) met Kevin Corrigan, Barry Bostwick en Lucy Davis. vind het geen horror en ook niet echt een komedie, meer een drama. een man die geplaagd word met zijn verleden en tegelijkertijd probeert een band op te bouwen met zijn dochter. een aparte film maar geen slechte film ook al zou ik hem niet zo snel op dvd kopen en nog een keer zien. maar zeker geen verkeerde film.
  3. Stash House (2012) met Dolph Lundgren, Briana Evigan en Sean Faris. een film die vol met actie zit. vond het een spannende film en heb er erg van genoten.
  4. Brake (2012) met Stephen Dorff, Chyler Leigh en JR Bourne. een zeer spannende film ook al speelt hij zich voornamelijk af in de kofferbak van een auto. het einde deed me mond wagenwijd open vallen.
  5. My Week with Marilyn (2011) met Michelle Williams, Kenneth Branagh en Eddie Redmayne. een mooie film over het leven van Marilyn Monroe. heb nog nooit een film van haar gezien maar wilde hem zien vanwege Emma Watson en Michelle Williams en heb erg genoten van deze film.
Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s