Dawson’s Creek: toen en nu

ik was vroeger helemaal gek van de serie Dawson’s creek en heb nog alle seizoenen op dvd.

Dawson’s Creek kwam op de buis in 1998 en was een van de populairste tv-reeksen uit die tijd! Omdat we meer dan vijf jaar in de ban waren van Dawson Leery’s liefdesleven, bekijken we waar de acteurs nu staan.

En er zijn enkele bekende gezichten…
 photo a_zpsf6946496.jpg
Ken je deze schattige kerel nog? Was je tien jaar geleden ook verliefd op hem?
Joshua Jackson zette snel de stap van Dawson’s Creek-acteur naar Hollywood-bink dankzij rollen in Cruel Intentions, The Skull en zelfs een bijrolletje in Ocean’s Eleven.
Momenteel is hij te zien in de Amerikaanse tv-reeks Fringe, als Peter Bishop.
En naast het scherm lijkt de acteur zijn leven op de rails te hebben: hij is samen met de knappe blondine Diane Kruger.
 photo b_zps9accf6c5.png
Ziet Katie Holmes er niet ongelofelijk jong uit op deze klassieke foto uit de tijd waarin ze de onschuldige Joey Potter speelde? Katie drinkt duidelijk het jeugdelixir – hoe blijft ze er zo geweldig uitzien?! 10 jaar na Dawson’s Creek is Katie een topster.
De bruinharige actrice schittert zowel op het podium als op het scherm. Onlangs was ze te zien in het Broadway-stuk Dead Accountants.
 photo 4_zpse0d2dca6.png
James Van Der Beek vertolkte pechvogel Dawson Leery. In jaren negentig waren duizenden tieners verliefd op hem, maar wat doet James nu?
De knappe acteur speelde onlangs een fictieve versie van zichzelf in de show Don’t Trust the B**** in Apartment 23, en was te zien in Law & Order: Special Victims Unit.
James en zijn partner Kimberly trouwden in 2010, en het stel heeft nu samen een zoontje en een dochtertje: Olivia en Joshua.

 photo 3_zps1b077b6c.png
Toen Michelle Williams nog gewoon een tiener was die droomde van een Hollywood-carrière, maakte ze naam dankzij haar rol als badgirl Jen Lindley in Dawson’s Creek.En nu kent iedereen Michelle Williams.

De actrice kon een stevige plaats veroveren in Hollywood dankzij films zoals Brokeback Mountain, Blue Valentine en onlangs Oz the Great and Powerful.De prachtige actrice won ook een Golden Globe (voor Beste Actrice, voor haar vertolking van Marilyn Monroe in My Week with Marilyn) en werd drie keer genomineerd voor een Academy Award.

 photo 2_zpse5a8531f.png

Busy Philipps speelde Audrey Liddell in het populaire tv-dramareeks. En wat was dat een pittig personage!
Nu zal je Busy eerder ergens in Hollywood over een rode loper zien lopen. De carrière van de actrice schoot als een raket omhoog na Dawson’s Creek.
Busy is duidelijk populair: ze speelde Dr Hope Bobeck in ER en onlangs Laurie Keller in Cougar Town.

 photo 1_zps5bd615e9.png

Kerr Smith was de acteur met de donkere haren die de baanbrekende rol van Jack McPhee op zich nam – het eerste gay personage van Dawson’s Creek.
Na Dawson’s Creek was Kerr te zien in het bovennatuurlijke tv-drama Charmed en de populaire films My Bloody Valentine 3D en Final Destination.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s