getglue mei 2013

alle series die nu in mijn top 8 staan zullen er volgende maand niet in staan want heb van allemaal net de seizoensfinale gezien en ben net zo ver als ze in Amerika zijn.

  1.   photo Naamloos_zpsa1011966.jpg
    new girl. deze serie is gewoon heel erg grappig en ben dol op deze serie.
  2. Revenge. een serie over wraak. in het begin moest ik aan wennen maar ben nu dol op deze serie. en gelukkig komt er nog een derde seizoen.
  3. criminal minds. na acht seizoenen ben ik nog niet op deze serie uitgekeken. ben dol op deze serie en de seizoensfinale was zoals altijd weer heel erg spannend. dit is gewoon een heel goed team.
  4. lost girl. een serie die niet zo heel bekend is, is in nederland niet op tv geweest maar wel een goede serie. ben dol op fantasy films en series en vind deze ook geweldig. de serie heeft met de fae te maken en de hoofdrolspeelster bo is een succabus. de serie is niet alleen spannend maar ook grappig.
  5. Grey’s anatomy. een serie die ik even wat minder vond maar nu weer wat leuker. en eentje die vraagt om zakdoekjes. zit bijna bij elke aflevering wel te huilen.
  6. 90210. dit was een leuke serie die gecanceld is na 5 seizoenen. de laatste aflevering had deels een mooi einde maar deels een einde waarmee ze nog wel verder hadden mogen gaan.
  7. grimm. een spannende serie over bovennatuurlijke wezens. sprookjes zijn daar geen sprookjes maar verhalen om je te waarschuwen. erg goede serie.
  8. nikita. hiervan komt nog een seizoen alleen wel een kort seizoen van maar 6 afleveringen. ik hoop dat ze er een goed einde aan breien want dat verdient deze serie wel. je moet het niet met de oude nikita vergelijken want dan valt deze tegen maar vind het een leuke serie.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s