The 100 & The Tomorrow People

the 100

De aarde is 97 jaar geleden onbewoonbaar geworden door een nucleaire aanval en mensen zijn gevlucht in ruimteschepen. Nu, 97 jaar later wil men de leefbaarheid van de aarde testen en hoe beter dan met een groep delinquenten die toch niemand mist? 100 Jeugdige criminelen worden zonder pardon naar de aarde gestuurd die zij nog nooit eerder hebben beleefd. Hoe dat uitpakt zie je in The 100.

The Tomorrow People

The Tomorrow People gaat over een groep jongeren die al wat verder zijn in de menselijke evolutie. Ze hebben namelijk allemaal speciale krachten, zoals teleportatie en ze kunnen met elkaar communiceren via telepathie. Samen vormen ze een groep om de slechterikken aan te pakken.

In de cast van The Tomorrow People komen we een goede bekende tegen binnen The CW, namelijk Mark Pellegrino (Supernatural, Lost). Hij speelt Jedikiah Price, die volgens de trailer een van de slechterikken in het verhaal gaat zijn. De andere hoofdrollen van de serie zijn voor Robbie Amell (Revenge) als Stephen Jameson, Luke Mitchell (Home and Away) als John Young, Peyton List (Mad Men) als Cara en Aaron Yoo (The Bedford Diaries) als Russell. Ander leuk feitje is dat Robbie Amell het neefje is van Stephen Amell, die de hoofdrol speelt in The CW’s Arrow. The Tomorrow People en Arrow worden allebei uitgezonden op de woensdagavond.

 

ben erg benieuwd naar allebei deze series

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s