moviechallenge week 25

  1. A Little Bit of Heaven (2011) met Kate Hudson, Gael García Bernal en Kathy Bates. ik ben dol op de films met Kate Hudson. deze was grappig maar ook heel erg ontroerend. had aan het einde ook een paar zakdoekjes nodig.
  2. Man of Steel (2013) met Henry Cavill, Michael Shannon en Amy Adams. deze in de bioscoop gezien in 3D en wat was dit een spannende en goede film. vol met actie maar doormiddel van Flashbacks ook veel diepgang in deze film. Russel Crowe en Kevin Costner zijn allebei erg goed als de vaders van Clark Kent. Henry is ook erg goed als Clark en Amy speelt een hele goede Lois Lane. een heerlijke superheldenfilm.
  3. Intouchables (2011) Alternatieve titels: The Intouchables, Untouchable met François Cluzet, Omar Sy en Anne Le Ny. een hele goede en ontroerende film. de Franse taal is in het begin even wennen maar daarna is het alleen maar genieten. hij is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
  4. InSight (2011) Alternatieve titel: In/Sight met Natalie Zea, Sean Patrick Flanery en Angeline-Rose Troy. een thriller waarbij je pas aan het einde de waarheid weet en als je het weet dan is het een grote verassing. ik had echt zoiets van zo zit het. een aparte film maar wel een goede film.
  5. Colombiana (2011) met Zoe Saldana, Jordi Mollà en Lennie James. een hele spannende film. van begin tot einde film vol actie. een heerlijke film.
Advertenties

One thought on “moviechallenge week 25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s