moviechallenge week 31

  1.  Seeking a Friend for the End of the World (2012) met Steve Carell, Keira Knightley en Melanie Lynskey. een hele mooie drama film die soms een beetje raar is maar wel heel mooi. een aparte film met een ontroerend einde. heb deze gekeken op aanraden van een collega en er geen spijt van gehad. hij viel me mee.
  2. Blue Crush (2002) met Kate Bosworth, Michelle Rodriguez en Mika Boorem. een hele leuke film met Ric uit the Vampie Diaries. kwam alleen wel erachter tijdens het kijken dat ik hem ooit al eens had gezien. deze film blijft leuk.
  3.  The Heat (2013) met Sandra Bullock, Melissa McCarthy en Kaitlin Olson. wat was dit een hilarische film. Sandra en Melissa zijn beiden erg grappig. maar de film was meer dan alleen grappig hij zat ook vol met actie en er gebeurden dingen in die ik absoluut niet verwacht had. deze film is echt een aanrader.
  4.  Larry Crowne (2011) met Tom Hanks, Julia Roberts en Cedric the Entertainer. een heerlijke feelgoodmovie met Ton Hanks en Julia Roberts. vond het meer een drama dan een humor maar er zat een vleugje humor in.
  5.  Species II (1998) met Michael Madsen, Natasha Henstridge en James Cromwell. voor een film die al 15 jaar oud is is het geen slechte film. had deze nog nooit gezien. komt veel seks, naakte vrouwen en bloed in voor maar geen verkeerde film. maar echt eng vind ik hem niet.
  6.  Species III (2004) Alternatieve titel: Species 3  met Sunny Mabrey, Natasha Henstridge en Troy Blendell. hij is wel redelijk spannend maar net als deel 2 zit hij weer vol bloed, seks en naakte vrouwen.  hij is niet verkeerd maar niet echt eng.
  7. Species: The Awakening (2007) Alternatieve titel: Species 4: The Awakening  met Helena Mattsson, Ben Cross en Marco Bacuzzi. vond dit helemaal geen slechte film. spannend vooral omdat in het begin ze zelf niet weet wat ze is. vond hem niet eng maar vond dat bij geen van de species films. wel een aardig deel van een aardige serie films.
Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s