Think

Collegablogger Rosie heeft op haar site een heel mooi stukje geschreven over Think before you speak. Zij riep ons ‘bloggers’ op om deze quote op je blog te delen, om te laten zien dat jij achter het  THINK –  principe staat en om de haat een beetje te veranderen in de internet-wereld. Inmiddels heb ik deze quote op meerdere sites voorbij zien komen en ik wil graag ook mijn steentje hier aan bij dragen.

Veel mensen verschuilen zich achter ‘vrijheid van meningsuiting’. Natuurlijk mag je van alles denken, maar waarom zou je een reactie achterlaten die alleen maar als kwetsend kan worden gezien? Als je iets of iemand niet leuk vindt dan volg je diegene toch niet? Of klik je weer heel snel op het kruisje in de hoek als het je niet bevalt?  Doe gewoon je eigen ding en houdt je niet bezig met anderen. Het is toch veel gezelliger om gewoon aardig tegen elkaar te doen en feedback te geven op een normale manier?

Ik hoop dat meer meiden deze quote op hun blog willen plaatsen en laten zien dat ze achter het THINK principe staan. Laten wij met ze alle de internet wereld weer een stuk gezelliger maken en gewoon lekker kletsen over bijvoorbeeld dezelfde hobby’s, of die fijne nieuwe mascara. Wees lief voor elkaar en help elkaar waar nodig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s