moviechallenge week 33

  1. Pitch Perfect (2012) met Anna Kendrick, Brittany Snow en Christopher Mintz-Plasse. een leuke film met hele leuke liedjes. verhaal is niet fantastisch en niet alle grappen zijn even leuk, vooral met kotsen bah. maar alles bij elkaar een heerlijke film die heerlijk wegkeek. de zang vond ik erg goed. einde was in mijn ogen beetje voorspelbaar maar wel erg leuk.
  2. A Good Day to Die Hard (2013) Alternatieve titel: Die Hard 5 met Bruce Willis, Jai Courtney en Sebastian Koch. ik las veel negatiefs over deze film maar wilde hem toch zien. ik was aangenaam verrast, vond hem niet slecht. hij zit vol met actie en toch een beetje humor. en ja zoekt hij de problemen op of zoeken ze hem op?  ben benieuwd of dit nu de laatste die hard film is want Bruce word er ook niet jonger op.
  3. So Undercover (2012) met Miley Cyrus, Jeremy Piven en Autumn Reeser. deze film was grappig maar ook spannend en zette me een paar keer op het verkeerde been. ben zelf geen Miley Cyrus hater en vind haar een leuke actrice, vooral in the last song was ze heel erg goed. heb erg genoten van deze film.
  4. Snitch (2013) met Dwayne Johnson, Jon Bernthal en Susan Sarandon, een film die begint als een drama maar al snel ontpopt in een actie en steeds spannender en spectactulairder word. vind Dawyne erg goed in deze film en vond Jon in the Walking Dead al goed hier stond hij ook zeker zijn mannetje. vooral het laatste stuk was erg spannend. erg goede film.
  5. Olympus Has Fallen (2013) met Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman. erg spannende en goede film. soms een beetje overdreven maar dat is vaker bij Amerikaanse films. zaten een aantal wendingen in die ik niet verwacht had.
  6. Red (2010) met Bruce Willis, Morgan Freeman en John Malkovich. leuke en spannende film met een goede cast. vond alleen Mary-Louise Parker in het begin iets minder maar ken haar alleen van de serie Weeds en na 6 seizoenen was ik die serie eigenlijk wel beu.  geen jonge cast maar wel een sterke cast.
  7. Red 2  (2013) met Bruce Willis, John Malkovich en Mary-Louise Parker. dit was een heerlijke film die vol zat met humor en actie. een heerlijke film die heel spannend was met een aantal onverwachte wendingen maar ook heel erg grappig was. en vond Mary-Louise Parker geweldig in deze film.
Advertenties

2 thoughts on “moviechallenge week 33

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s