moviechallenge week 34

  1. Warm Bodies (2013) met Teresa Palmer, Analeigh Tipton en Nicholas Hoult. originele film over zombies gezien vanuit een zombie. film komt beetje traag op gang en is in het begin rustig maar wel goed. en halverwege word hij steeds spannender. mooi om te zien hoe R veranderde en de anderen om hem heen er op reageerde. wil ook zeker het boek lezen.
  2. Byzantium (2012)  met Saoirse Ronan, Gemma Arterton en Caleb Landry Jones. een hele aparte film maar geen verkeerde film. film is voornamelijk een drama film die vertelt over moeder en dochter. dochter vertelt over haar leven en dat van haar moeder en probeert om te gaan met haar onsterfelijkheid terwijl ze verliefd word op een jongen die ongeneeslijk ziek is en omgaat met zijn sterfelijkheid. eind was wel even spannend maar wel mooi einde. geen film voor in de bioscoop maar vond het een leuke film om een keer gezien te hebben.
  3. Afblijven (2006) Alternatieve titel: XTC Just Don’t Do It  met Sem Veeger, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Melody Klaver. ik ben zelf geen fan van nederlandse films maar vond het boek erg goed en was benieuwd naar deze film. film en boek zijn wel beetje verschillend maar vond het geen slechte film. was best wel een leuke film die over een serieus onderwerp ging.
  4. Dark Skies (2013) met Keri Russell, Dakota Goyo en Josh Hamilton. echt een horror vond ik het niet wel een hele spannende thriller met een aantal schrikmomenten.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s